Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

ZARADI ODLOKA VLADE O ZAJEZITVI ŠIRJENJA EPIDEMIJE CORONA VIRUSA ( COVID 19 ), SMO OD SOBOTE, DNE 24.10. ZAPRTI. ZAPRTJE VELJA DO PREKLICA ! SPLETNA TRGOVINA DELUJE NEMOTENO 24 UR NA DAN,
JEZIK:
KONTAKT
+386-2-7468082
070 441 676
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

Hitri kredit

SUMMIT LEASING KREDIT

V naši trgovini vam nudimo možnost pridobitve hitrega potrošniškega kredita z odplačilno dobo 24 mesecev v sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija. Velja za komitente vseh bank, ki so imetniki bančne debetne kartice in transakcijskega računa, ki omogoča odprtje direktne bremenitve. Pridobi ga lahko oseba, ki ni mlajša od 18 let in starejša od 78 let ob poteku direktne bremenitve (ob sklenitvi se preveri vaš status z vidika politične izpostavljenosti in izvede vpogled v SISBON bazo), je državljan Republike Slovenije, je zaposlena v Republiki Sloveniji ali državah Evropske Unije ali upokojena.

Družba Trofeja Center d.o.o. je pooblaščena za posredovanje kreditnih pogodb s strani družbe Summit leasing Slovenija d.o.o..

 

Kredit do 24 obrokov

 • od 125 € do 2.000 €
 • odplačilna doba od 3 do 24 mesecev
 • ureditev vsega na prodajnem mestu
 • informativni izračun in vse informacije za sklenitev kredita,
 • odobritev v zelo kratkem času (2-3 delovnih dni)

 

Dokumenti za pridobitev kredita

 • Osebna ali potni list
 • Davčna (izpisek  )
 • Zadnja plačilna lista
 • Bančni izpisek (kjer je viden priliv)
 • Bančna kartica BA Maestro

 

Postopek pridobivanja kredita

* Kupec si izbere izdelke, katere bi želel kupiti. Na podlagi izbrane opreme se izdela predračun, ki je osnova za znesek kredita.

* Potrebno dokumentacijo se sprejme na prodajnem mestu lahko pa se pošlje tudi preko pošte slovenije ali emaila.

* Nato mi kot posrednik izpolnimo vlogo v spletni aplikaciji kredito dajalca Summi Leasinga in vam jo damo v podpis. V kolikor se strinjate z pogoji original podpisano pogodbo pošljemo Summit Leasingu in ta na podlagi dokumentacije kredit odobri ali zavrne.

* Za izdelavo vloge je potrebno se najaviti preko telefona ali emaila. Vloge se sprejema najkasneje do 14 ure vsak delovni dan od ponedeljka – petka.

* Reševanje kredita od oddaje vloge traja cca 1-2 dni.  V primeru pošiljanja dokumentacije kakšen dan več.

* Ob pozitivno rešeni vlogi kredita vas pokličemo in se dogovorimo ali pridete blago iskat ali vam pa pošljemo blago na dom.

 

Osnovni pogoji za pridobivanje kredita

 • Kredit lahko sklenete kot fizična oseba, s stalnim prebivališčem v Sloveniji.
 • Kredit lahko sklenete stari od 18 do 78 let (ob poteku direktne bremenitve).
 • Kredit lahko pridobi slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki je zaposlen za nedoločen čas pri delodajalcu s sedežem IZVEN Republike Slovenije, vendar v državah Evropske unije. Kreditojemalec mora prejemati plačo na banko s sedežem v Republiki Sloveniji. Status kreditojemalca in zaposlitev se zagotavlja po lastni izjavi kreditojemalca.
 • Zaposleni morate biti pri delodajalcu v Republiki Sloveniji ali imeti status upokojenca in prejemati pokojnino pod šifro 01, v Sloveniji.

 

Dokumenti za odobritev kreditne pogodbe

 • Predložiti morate veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko. Vozniško dovoljenje NI sprejemljiv dokument za sklenitev pogodbe.
 • Predložiti morate davčno številko, bančno debetno kartico in dokazilo o plači / pokojnini.
 • Predložiti morate dokazila o rednih prihodkih v višini najmanj 574,58 € mesečno (1. 1. 2018):
  • Če ste redno zaposleni: zadnji originalni mesečni izpisek ali potrdilo matične banke o prilivu na TRR iz naslova zadnje plače. Predložite lahko tudi originalni izpis iz internetnega poslovanja v pdf obliki, ki je lahko izpis iz e-bančništva v obliki zadnjega mesečnega izpisa ali izpis za poljubno obdobje, ki mora biti narejen najmanj za en mesec, pri čemer zadnja postavka na izpisku ne sme biti starejša od 31 dni. Z izpisa mora biti razviden priliv plače v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu. Če na izpisu ob prilivu plače ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, priložite še plačilno listo za priliv z izpisa. Plačo morate prejemati na bančni račun v Sloveniji.
  • Če ste oseba na porodniškem dopustu: Za osebe na porodniškem dopustu velja, da morajo poleg zgoraj navedenih dokumentov prinesti še potrdilo delodajalca o zaspolitvi za nedoločen čas (ne sme biti starejše od 31 dni). V primeru zaposlitve za določen čas, lahko sklenete kreditno pogodbo za čas trajanja vaše zaposlitve, vendar ne dlje kot za 1 leto.
  • Če ste tuj državljan, lahko pridobite hitri kredit do 1 leta, pri čemer morate izpolnjevati naslednje pogoje. Kot tuj državljan morate imeti v Sloveniji stalno prebivališče in biti zaposleni pri delodajalcu s sedežem v Sloveniji za nedoločen čas. Poelg zgoraj navedenih dokumentov predložite še potrdilo delodajalca o zaposlitvi za nedoločen čas in dovoljenje za stalno prebivanje v Sloveniji.
  • Če ste upokojeni (ob poteku kredita niste starejši od 78 let): Če ste stari 62 let ali več predložite le bančni izpisek (kot je zapisano v točki za redno zaposlene osebe, pri čemer mora biti na izpisku prikazana pokojnina z besedo PENS ali POKOJNINA ali ZPIZ). V primeru starosti do 62 let, upokojenec predloži še zadnje prejeto originalno obvestilo ZPIZ ali internetno obvestilo. Pokojnina mora biti izkazana pod šifro 01. Letni dodatek oz. regres se odštevata od skupnega nakazila pokojnine (šifra 07 in 50).
 • Priliv iz plače oz. pokojnine, prikazan na bančnem izpisku, ne sme biti manjši od 90% neto minimalne plače (574,58 EUR).

 

Obresti plačuje kupec, se obrestna mera določi v skladu z vsakokrat veljavno poslovno politiko Summit Leasinga Slovenija, kar trenutno znaša 9 % letno. Seštevek kreditne izpostavljenosti kupcev pri Summit Leasing Slovenija in kreditnemu posredniku ne sme presegati 2.000,00 EUR po kreditih, ki so predmet tega aneksa (hitri krediti).  

1. odlične cene

Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

2. hitra dostava

Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 30€.

3. kvaliteta

Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

4. zanesljivost

Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.