Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

JEZIK:
KONTAKT
+386-2-7468082
070 441 676
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

SBIROLINO – UNIVERZALEN PLOVEC

Tokrat vam predstavljam ribolovne tehnike z sbirolino plovci. Tehnika katera vam omogoča izredno veliko različnih možnosti ribolova!
Sbirolino plovci se delijo na težo ter ali so plavajoči, počasi toneči ter toneči. Plavajoči nam omogočajo, da klasično ali umetno vaba po potrebi plasiramo tudi zelo daleč od nas. Počasi toneči nam razen dometa omogočajo, da počasi preiščemo različne globine vode saj je riba lahko na površju, v katerem drugem sloju vode ali celo na dnu. Toneči sbirolino plovci nam omogočajo izredne domete ter tudi ribolov v večjih globinah.
Te plovce lahko koristimo na veliko načinov ter za različne situacije. Na morju jih koristim tako, da lahko majno umetno vabo koristim tudi na izrednih oddaljenostih in globinah. Ta tehnika mi pride v poštev predvsem pri ribolovu skuš, šnjurev in iglic. Včasih kadar riba ne reagira na umetne vabe, na koncu sistema dam trnek in kos lignja ali sardele.
Na sladkih vodah lahko ta način ribolova koristimo za ribolov postrvi ( muhe, umetne vabe , črvi, paste… ), krapov, klena ( Mepps št. 0, par gramski sbirolino in že imamo ogromen domet ), ter seveda bolena. Prav pri ribolovu bolena je domet izrednega pomena.
Sbirolino plevec nam omogoča ribolov na velikih razdaljah, praktično vseh globinah in izredno veliko različnih sistemov.
NAZAJ

1. odlične cene

Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

2. hitra dostava

Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 50€.

3. kvaliteta

Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

4. zanesljivost

Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.