Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

JEZIK:
KONTAKT
+386-2-7468082
070 441 676
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

Savage Salt 3D Octopus

Tokrat vam podrobneje predstavljamo vabo 3D OCTOPUS!

Vaba je zasnovana na dejanskem 3D skeniranju prave hobotnice. Telo je narejeno iz zlitine, kraki pa so narejeni iz izjemno trpežnega TPE materiala. TPE material je izjemno trpežen, veliko lažji kakor silikon ter se v vodi premika tako rekoč brez, da ribič vabo premika. Velja tudi omenit, da se TPE vabe ne smejo hraniti v stiku z silikonskimi vabami saj se lahko poškodujejo. Zaradi zasnove nam pri počasnejšem jiganju vaba omogoča poskakovanje tako vertikalno kakor tudi horizontalno. Med pavzo se vaba postavi v realistično pozicijo, kraki pa migetajo tudi ob najmanjšem toku vode.
Večji in težji modeli ( 115g, 175g in 300g ) so opremljeni z tako imenovanim Adaptive tie-point bridge sistemom, ki nam omogoča veliko lažje izvlačenje vabe oz. vabe in ulova iz globine. Kraki oddajajo svetlobo ter na sebe vežejo zrak, le ta se v obliki mehurjev sprošča in dodatno vabi predatorje, v telesu vabe se nahaja kroglica katera oddaja zvok. Zasnova vabe je izjemno močna saj je namenjena tudi za večje morske predatorje. Na spodnjem delu telesa se nahaja dodatna pritrdit vena možnost na katero lahko pritrdite dodaten assist trnek ali pa vrtljivko in kovinsko krilce ( oblika vrbinega lista ) katera bo še dodatno privabljala napadalce.
Savage gear je torej ponovno pokazal kaj pomeni inovativnost pri izdelovanju vab. Izjemno kvalitetne komponente nam bodo omogočale nepozabne borbe z pošastmi iz globin. Iz naše strani pa tokrat še dva namiga glede uporabe vabe: Na dodatno pritrditveno možnost je možno dodati tudi pravo majhno sardelo, tako dodamo v igro tudi vonj. Manjši model vabe lahko koristimo tudi za ribolov iz obale saj se je vaba dokaj hitro pokazala kot izjemna tudi pri ribolovu manjših pridnenih vrst.
Dobro zabavo ob ribolovu Vam želi ekipa Trofeja Centra!
NAZAJ

1. odlične cene

Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

2. hitra dostava

Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 50€.

3. kvaliteta

Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

4. zanesljivost

Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.