Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

JEZIK:
KONTAKT
+386-2-7468082
070 441 676
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

RAPALA RIP STOP - FAST RIPPING – HARD STOPPING

Tokrat vam predstavljam izjemno umetno vabo iz legendarne hiše Rapala.

Približno pred dvema letoma sem prvič slišal govorice, da Rapala razvija tehnično izredno zahtevno vabo katera bi naj vsebovala popolnoma novo tehnologijo. Pri razvoju in testiranju naj bi sodelovali ljudje kod so Mike Iaconneli, Randal Thard, Mark Fisher in drugi. Kadar se takšna elita loti projekta, le ta mora biti nekaj posebnega. Čas je bežal in tokrat vam predstavljam izjemno vabo katero sem dolgo pričakoval, RAPALA RIP STOP.
Vaba je suspend kar pomeni, da v kolikor jo na določeni globini zaustavimo na tej globini tudi ostane, se ne potaplja ali vzdiguje v smeri površja. Telo vabe je plosko kar pripomore tako imenovani twich tehniki vijačenja. Pod slojem plastike je nameščena izredno kvalitetna holografska folija katera ob premikanju vabe hudo bliska. Rep vabe je kromiran ter zaobljen. Postavljen je tako, da je nižje od same vabe.
Prav ta rep nam omogoča novo tehniko vijačenja hard stopping. Hard stopping pomeni, da lahko vabo ustavimo v trenutku ter na izjemno majhnem prostoru. Trenutno ne obstaja druga vaba katera bi nam omogočala izvajati takšne vragolije. Če upoštevamo, da je vaba tudi suspend nam je kmalu jasno kako izredno »orodje« nam je od sedaj na voljo ter, da bomo lahko tako iztržili izjemne reakcijske napade rib.
K reakcijskim napadom oziroma prijemom rib pripomore tudi tako imenovana fast ripping tehnika. Fast ripping pomeni, da lahko vabo po potrebi tudi hitro in agresivno poženemo v beg. Seveda le do naslednje zaustavitve ( hard stopping ). Prav to pa nam omogoča tudi, da ribo dodatno provociramo ter tako iztržimo dodatne reakcijske prijeme.
Rapala je tako zasnovala izjemno vabo, katera je primerna za ribolov praktično vseh sladkovodnih ter morskih roparjev. Rip Stop je izjemno orodje katero nam je na voljo. Vsakemu ribiču priporočam, da se v vabo poglobi ter si z pomočjo video posnetkov kateri so bili posneti prav iz strani Rapale pomagajo odkriti vse možnosti katere ponuja.
Rip Stop nam omogoča tudi druge tehnike vijačenja ter je primeren tudi za panulo. O teh drugih tehnikah in zmogljivostih pa kdaj drugič.
Morda pa le en majhen morski namig: A si predstavljate Fast ripping ter hard stopping tehniko med jato pobesnelih lic?
Lepo pozdrav ter nasvidenje v Trofeja centru!
NAZAJ

1. odlične cene

Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

2. hitra dostava

Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 50€.

3. kvaliteta

Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

4. zanesljivost

Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.