Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

Cenjeni kupci spletna trgovina deluje 24 ur na dan, zaradi trenutnih razmer prihaja do zamud pri dostavi. Se pa trudimo, da vam odpošljemo paket v najkrajšem možnem času. Najlepše se vam zahvaljujemo za razumevanje. Ostanite zdravi!
JEZIK:
KONTAKT
+386-2-7468082
070 441 676
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

Preventivni ukrepi vlade Republike Slovenije

V času zaprtja v fizični prodajalni Vas vabimo, da svoj nakup opravite v spletni trgovini www.trofeja.si

Spoštovani, v skladu s preventivnimi ukrepi vlade Republike Slovenije s ponedeljkom, 16. 3. 2020, ZAPIRAMO prodajalno Trofeja Center. Vse preventivne ukrepe vlade RS, s katerimi želi vlada zajeziti širjenje virusa in zmanjšati število obolelih, v celoti podpiramo. V teh težkih časih na prvo mesto postavljamo zdravje zaposlenih in kupcev, ter izvajamo vse ukrepe, s katerimi se bomo skupaj vrnili še močnejši in boljši. V času zaprtja v fizični prodajalni Vas vabimo, da svoj nakup opravite v spletni trgovini www.trofeja.si , kjer lahko 24 ur na dan hitro in enostavno oddate svoje naročilo, ki vam ga bomo dostavili na dom. V želji, da dodatno zaščitimo vaše zdravje in zdravje dostavljalcev, smo začasno umaknili možnost plačila ob dostavi. Plačilo lahko varno in enostavno izvedete s kreditnimi karticami, plačilo preko trr-ja ali preko sistema PayPal ob oddaji naročila. V želji, da dodatno zmanjšate kontakte z dostavljalci, vas pozivamo, da se v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketoma ali paketomatov Pošte Slovenije. Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd.. Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na vseh večjih lokacijah po vsej Sloveniji. Lahko se pa dogovorimo za osebni prevzem naročila, s tem da naročilo oddate v naši spletni prodajalni, označite osebni dvig, ga plačate, nas pokličete in se dogovorimo za prevzem paketa, brez fizičnega stika. Ostanimo zdravi, Trofeja Team
NAZAJ

1. odlične cene

Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

2. hitra dostava

Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 50€.

3. kvaliteta

Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

4. zanesljivost

Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.