Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

JEZIK:
KONTAKT
+386-2-7468082
070 441 676
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

MAGIČNA MEJA

Nekaj preteklih dni sem si popestril s kratkim ribolovom na eni izmed bližnjih gramoznic...

Nekaj preteklih dni sem si popestril s kratkim ribolovom na eni izmed bližnjih gramoznic. Ker je vreme kar odgovarjalo, sem se odločil za precej odprto pozicijo. Dokaj hitro po prihodu na izbrano pozicijo, sem opazil, da je riba aktivna na površju! Zato sem hitro poprijel za spod in začel krmiti. Krmil sem z boilicami Nutrabaits BFM: Krill & Cranberry + 20mm & 15 mm prelitimi z BFM: Krill & Cranberry + Liquid Boosters.
Lovil sem na globini 4,2 m z rahlim padcem na 5 m. Kot sistem sem uporabljal kombinacijo Snowman pop-up Krill 15 mm & 20 mm Krill boili, ali 2 x 15 mm BFM: Krill & Cranberry boili. Za to boilo proizvajalca Nutrabaits sem se odločil zato, ker je ta firma na našem trgu komaj le nekaj mesecev, hkrati pa se je v tem kratkem času zares pokazala kakovost te boile in mnogim ribičem prinesla tudi ogromno uspeha! Tako kot tudi meni. Jaz osebno sem se odločil za njihov popolnoma nov produkt BFM: Krill & Cranberry, katerega sedaj uporabljam že nekaj časa in moram priznati, da daje zares lepe rezultate! To okroglo rdečkasto stvar pa ne krasi samo barva, ampak tudi prav čaroben vonj in aroma Krill & Cranberry. Možne velikosti pa so 15 mm in 20 mm.
Že po 20 minutah sledi prvi prijem, ki me je potegnil vstran od postavljanja mojega malega tabora, kot po naključju super oddih, "hehe". Zaradi čiste vode je riba še toliko bolj močna in borba s tem prečudovitim bitjem je še toliko bolj zanimiva! Po 15 minutah borbe se na površini pojavi prelepa temna luska, katero hitro zajamem v podmetalko in jo hitro odnesem v banjico ter polijem z vodo. Tehtnica se ustavi pri 18,90 kg. «Oooo, super začetek!« sem si rekel. Pripravim vse potrebno za slikanje in že imamo modno pisto ;). Ribo hitro poslikam in jo izpustim nazaj v vodo. Tega prelepega luskinarja je premamila kombinacija Snowman pop-up Krill 15 mm & 20 mm Krill boili. Kmalu za tem se je stemnilo, zato sem še malo nakrmil in si pripravil vse potrebno za čez noč. Nekaj časa sem še posedel pod nebom polnim svetlikajočih zvezd, ko pa sem se odpravil proti topli spalki, se je naenkrat oglasi signalizator! Prijeeeem! Hitro sem stekel do palic in borba se je začela. Ta borba ni trajala dolgo-ponovno luska krap 13 kg. Ker sem bil sam, sem imel majhen problem s fotografiranjem, še posebej ponoči.
To noč sem imel še nekaj prijemov. Odvijali so se na uro ali dve, tako da lahko rečem, da je bila riba dokaj aktivna. Naslednje jutro, ko sem se prebudil je bila zunaj zelo gosta megla, ki se je vila vse naokrog, tako da sem jutranje krmljenje prestavil na kakšno uro kasneje. Skuhal sem si kavico in užival v svežem jutru. Megla se je počasi razkadila in odpravil sem se krmit. Ko začnem izvajati prvi met se oglasi signalizator. Čisto počasi se začne silk odvijati z role. Dvignem palico in z rahlim zategom usmerim ribo. Gibala se je zelo počasi in z vso svojo težo, zato sem si rekel, da gre morda za kakšno lepšo ribo, tako da sem bil pri borbi še toliko bolj previden in pozoren na kakršnekoli ovire, v katere bi lahko riba zaplavala in se rešila trnka. Borba pa je trajala in trajala. Riba se ni hotela predati! S počasnim utrujanjem in potrpežljivostjo ribo končno spravim na površje. Ob pogledu na ribo me preplavi adrenalin, poskušam jo zajeti, a se mi izmuzne. » Šment!« Ponovno poskušam in tokrat mi uspe. Ribo previdno dvignem iz vode, preverim, da so plavuti lepo ob telesu, saj si lahko riba ob pritisku takšne teže poškoduje plavuti. Odnesem jo v banjico in vzamem tehtnico. Trenutek resnice! Kazalec se ustavi pri 21,400 kg. Noro! Brez besed
Ribo je ponovno premamila kombinacijo Snowman pop-up Krill & Cranberry 15mm & 20mm Krill boili. Kot kaže, je to to! Dobitna kombinacija, katera ribi zares ustreza. Riba že veselo plava, jaz pa si pripravljam novo navezo, s katero ponovno hitim v akcijo. Čez dan se je riba za nekaj časa umaknila, tako da je vse mirovalo, a zvečer se je spet pojavila na mojem krmišču in ni trajalo dolgo, ko se je signalizator ponovno oglasil. Super! Ponovno uspešna borba- krap, 15,20 kg.
No, ta luskinar pa se je odločil za 2 mamljivi boilici, premera 15mm Nutrabaits BFM: Krill & Cranberry+ Tako! To je bil moj zadnji prijem moje kratke, a predvsem sladke kampanje. Kaj naj še dodam? Nutrabaits je ponovno več kot odlično opravil svojo nalogo. Vsem, katerim še ta proizvajalec ni znan, pa svetujem obisk vaše najljubše trgovine z ribolovno opremo po svoj kilogram teh boilic! Morate jih preizkusiti! Lep pozdrav, Rok Videc
NAZAJ

1. odlične cene

Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

2. hitra dostava

Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 50€.

3. kvaliteta

Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

4. zanesljivost

Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.