Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

JEZIK:
KONTAKT
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

JERKSTER NA MORJU

Test Savage gear Jerkster

jerk vabe niso noviteta. Ribiči jih že dolgo uporabljajo za ribolov ščuk saj s svojo veliko silhueto, močno vibracijo, ter svojim značilnim hodom » levo- desno« omogočajo izjemno uspešen ribolov.

Model Savage gear Roach Jerkster je dostopen v treh velikostih in mnogih barvah. Model velikosti 11.5 cm ima celo možnost dodajanja ali odvzemanja kovinskih ali steklenih kuglic ki so v paketu in s tem spreminjamo glasnost, hitrost tonjenja in globino na kateri bomo z vabo lovili. Izjemna ideja katera nam omogoča veliko načinov ribolova z le eno vabo.
Že ob prvem pogledu na najmanjšo različico ( 6.3cm ) iz te serije se mi je posvetila zamisel ki sem jo imel že dolgo. Zaradi velikosti in teže povprečnih jerk vab pa je nisem mogel nikoli realizirati.
Z JERKOM NA MORJE!
Da. Ni šala. Veliki odkloni umetnih vab so penicilin tudi za brancina, njegova oblika in teža pa nam omogočata dolge in precizne mete tudi po vetru.
Že prvi dan na morju je Jerkster 63 vijugal med valovi. Pozno popoldne pa prvi ulov. Manjši brancin se mu ni mogel upret. Zvečer, na osamljenem delu obale so bliski njegovih bokov sprovocirali še drugega brancina
Tudi v naslednjih dnevih mi je uspelo prevarati kar nekaj brancinov z to vabo. Osamljena strelka je bila navdušena nad njim, žal pa se ni marala fotografirat.
Ker je morje v Kvarnerju še relativno hladno, ob obali še ni lic. Prepričan sem da bodo tudi one tako navdušene nad to »nenavadno« vabo, sploh če jo bom vodil hitreje in agresivno.
Test na morju je torej uspel. Sedaj sledi še na sladkih vodah. Ščuka bo zagotovo vesela nad največjo različico, klen, bolen in bass pa verjetno nad majnšo.
NAZAJ

1. odlične cene

Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

2. hitra dostava

Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 80€.

3. kvaliteta

Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

4. zanesljivost

Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.