Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

JEZIK:
KONTAKT
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

DTD PANIC FISH & EGI

Velika inovacija iz hiše DTD!

Hrvaško podjetje DTD z svojimi inovatorji spada v sam vrh podjetij katera sama razvijajo novo tehnologijo v ribolovni industriji. Z novimi modeli vab za lov lignjev Panic fish in Panic egi, pa so svetu ponovno pokazali kaj zmorejo.
Serija Panic vab je edina na tržišču z možnostjo pritrditve repkov ( v paketu sta priložena eden transparenten in eden UV močno viden repek ). Ti repki dajo vabi posebno akcijo, katera je podobna gibanju voblerja.
Tako lahko z eno vabo lovimo na klasičen vertikalen način, isto vabo lahko koristimo tudi za vleko ( panula ) v kolikor dodamo repek ali pa iz obale ali plovila lovimo z repki pri čemer se vaba močno trese ko jo povlečemo vertikalno ter nežno trese ko pada proti globini.
Vabe imajo fosforno telo kar nam omogoča, da vabe svetijo v temi. Hitrost tonjenja je 5 oz. 5.5m/s, prevlečene so z kvalitetnim platnom ki je na voljo v sedmih različnih barvah. Oba modela pa imata vgrajeno komoro za oddajanje zvoka ter kod že omenjeno dva repka.
Med testiranjem vabe smo opazili, da kolikor lovite iz obale ter je na vabi pritrjen repek se vaba občutno počasneje potaplja. Odlična ideja DTD-jevih inovatorjev, saj bo možno s tem modelom odslej loviti tudi po zelo plitkih terenih. Takšne pozicije je prej bilo namreč zelo težko kvalitetno preleviti saj so se vabe prehitro potapljale. Tako smo bili prisiljeni loviti ali zelo hitro ali pa tvegati, da z vabo zapnemo. Tudi ta problem je z pomočjo ekipe DTD-ja od sedaj le še zgodovina.
NAZAJ

1. odlične cene

Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

2. hitra dostava

Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 80€.

3. kvaliteta

Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

4. zanesljivost

Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.