Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

JEZIK:
KONTAKT
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

Savagegear 3D Horny Herring - test na morju

Po uspešnem testiranju vabe Savagegear Horny Herring na morju sem se odločil, da vam vabo bolje predstavim. Vaba je namenjena ribolovu brancina, majhnih lic in gofof ter strelk na morju. Na sladki vodi pa se je pokazala kod penicilin za bolena ter večje postrvi. Tudi ščuke so navdušene nad njo.

Ta model spada med redke vabe ki so pravi projektili. Z njo je možno vijačit na neverjetnih razdaljah. Večino časa sem z njo lovil tik pod površjem kjer sem jo le enakomerno vlekel. Njen profil nam omogoča da lahko lovimo tudi vertikalno saj ima izjemno zanimivo akcijo ko tone.
Pri repu ima UV oznake ki so namenjene temu, da riba prav tam tudi napade. V paketu je priložen enojček, kod tudi trojček.
Velika prednost te vabe je v tem, da praktično sama lovi. Brez jerkanja, twichanja brez vsega, zato menim, da je tudi primerna za ribiče kateri šele začenjajo vijačiti.
Zelo pomemben podatek je domet. Vaba nam omogoča izredno dolge mete kar nam na morju pride še kako prav. Prav zaradi dometa pa je tudi strah in trepet bolenov kateri so zmeraj " na drugi strani obale".
Izdali in na kratko predstavili smo vam torej še eno vabo z katero bodo vaši trenutki na morju nekoliko bol zanimivi. Ko pa se vrnete, pa jo ne pozabite še » pokazati« bolenom, postrvim in ščukam!
NAZAJ

1. odlične cene

Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

2. hitra dostava

Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 80€.

3. kvaliteta

Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

4. zanesljivost

Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.