Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

JEZIK:
KONTAKT
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

4 Dnevni ribolov Hrastje Mota

Test boilijev Nutrabaits okus Krill & Cranberry

Po dveh letih sem se vrnil poiskusit srečo v gramoznico pri Barnu (Hrasje-Mota). Par dni prej sem prejel info od prijatelja, da riba zelo slabo pobira. Odločil sem se za preverjene boilice v velikosti 15mm Nutra baits okus Krill&cranberry, ki me letos še niso pustile na cedilu.
Krmil sem z kuhano koruzo, hallibut peleti od Carpzooma in boiliji Krill...Nutra...
Lovit sem začel okrog enih popoldan in kot prvo ribo sem ujel majhnega soma teže cca 5kg. Potem sem ta dan ujel še dva krapa do 10kg glede na info, ki sem ga prejel se mi je zdelo to super :) Noč je bila mirna brez prijema.
Drugi dan se je začel z jutranjim krapom cca 8kg kmalu za tem še z lepim usnarjem 14,5kg potem so se prijemi vrstili cca na 2 uri. Popoldan mi je uspelo še ujeti lepega soma z 19,9kg na 2 single boilici premera 15mm. Do večera sem ujel še 2 lepa krapa luskinarja 13,5kg in 10,3kg. Noč se je končala enako kot prejšnja brez enega samega pip...
Tretji dan se je začel kar z najlepšim zvokom bite alarm budilke in krapom 13,2kg. Prijemi so se vrstili vsake 2 uri vendar nič večjega vsi med 6 in 9kg zelo podobno kot prejšni dan. Vmes ponovno prijem soma samo tokrat v manjši verziji 6,5kg.. To tretjo noč se je ribi tako rekoč mešalo. Prijemi so bili na vsake pol ure teže cca do 10kg. Ob treh zjutraj pa sem moral postavil palice na šotor, da sem se vsaj za par ur pošteno naspal :)
Četrti dan sem imel nastavljeno budilko na uro 5,30 da ponovno nadaljujem z akcijo. Ideja je bila da malo nakrmim cca 10 raket in takoj smuknem nazaj na ležalnik haha. Pa ne za dolgo že čez 15min akcija in krap z 10,8kg, kakšne pol ure za tem, pa še top riba kampanije dolg divji luskinar z 15,8kg, ki mi je dal vetra slabe pol ure hard borbe. To jutro sem še ujel enega manjšega amurja 7kg to pa je bilo tudi konec ene najlepših poletnih kampanj na tem jezeru.
Končni rezultat pričakoval sem ribo ali dve na dan, glede na to, da se je zadnji mesec zelo slabo lovilo, sem bil s 29 prijemi in 23 realiziranimi več kot zadovoljen 19 krapov, 1 amur in 3 somi. Boila Krill&Cranberry od NutraBaits se je spet izkazala zadetek v polno.
Lp Matej Kolar - Koki
NAZAJ

1. odlične cene

Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

2. hitra dostava

Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 80€.

3. kvaliteta

Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

4. zanesljivost

Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.