Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

JEZIK:
KONTAKT
+386-2-7468082
070 441 676
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 17:00 Sobota: 8:00 - 12:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

Šotor Delphin C3 LUX Clima Control Carpath Art:01000356

informacije o nakupu

Že pri nakupu nad 50€ vam
poštnine ne zaračunamo >GLS<

INFORMACIJE O DOSTAVI
GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna. Pošta Slovenija - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezpračna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.
MOŽNOSTI PLAČILA
Plačilo po povzetju - Predračun - Paypal - Kreditne kartice ( Visa, Eurocard, American, Diners )
VRAČILO BLAGA
V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (člen 43.č) ima kupec pravico, da brez razloga v 14 dneh po prejemu blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, in sicer pisno na kontaktni ali e-naslov info@trofeja.si.. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po oddanem sporočilu. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije uporabnik. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe in vrnjenega blaga.

Šotor Delphin C3 LUX Clima Control Carpath Art:01000356

Delphin

Vodilni iz Delphina v segmentu šotorov. To je šotor C-3 LUX CARPATH, namenjen najzahtevnejšim ribičem. Izredno močna garažna konstrukcija s tremi rebri zagotavlja brezkompromisno stabilnost v vseh vremenskih razmerah. Kakovosten material je skupaj s popolnoma zlepljenimi šivi odporen tudi na močne nevihte, vetrove in močne padavine. Neizpodbitna prednost šotora je priljubljena tkanina z vzorcem CARPATH, ki bo zagotovo navdušila ljubitelje tega izvirnega terenskega vzorca. Zaradi velikosti šotora lahko zlahka sprejme 2 postelji, hkrati pa ima dovolj prostora za gibanje, pa tudi za torbe in drugo opremo, potrebno za prijetno bivanje na obali. Po potrebi lahko v notranjosti sprejmejo do 3 postelje. Seveda sta tu tudi dva ročaja za pritrditev palic, a tudi velika tenda, ki zagotavlja zaščito pred soncem ali dežjem. V notranjosti sta na stropu šotora tudi 2 kljukici, na katere je mogoče na primer obesiti svetilko.

Šotor Delphin C-3 ima novost, ki je sistem CLIMA CONTROL. Ta sistem je sestavljen iz dveh ventilatorjev na nasprotnih straneh (nad vhodnimi vrati in zadnjim steklom). Zahvaljujoč temu premišljenemu sistemu je zagotovljen dotok svežega zraka, tudi kadar s pomočjo velikih oken ni mogoče prezračiti. Vsekakor ga boste cenili zlasti ponoči, ko bo to zmanjšalo morebitno kondenzacijo. Celoten sistem je enostaven za upravljanje od znotraj šotora.

Za šotor C-3 je po želji mogoče kupiti tudi prvi komplet plastičnih oken. Naročiti je mogoče tudi zunanjo zimsko odejo, ki poveča toplotno odpornost prevleke in s tem izolacijske lastnosti.

Šotor ima osnovno nadstropje, ki ga je mogoče pritrditi s kakovostno zadrgo po celotnem obodu šotora. Odslej ni več nevarnosti, da bi v šotor vstopili glodalci ali umazanija kot pri klasični rešitvi na ježkih! Za šotor lahko kupite tudi debela gumijasta tla.

C-3 LUX CARPATH je brezkompromisen šotor, ki zadovolji tudi najzahtevnejše ribiče in naredi vsak obisk rive čim bolj udoben.

Tehnični parametri:
Zunanje mere: 300x320x175cm
Višina šotora: 175cm
Dolžina tende : 60 cm
Transportne mere: 130x30x30cm
Teža šotora : 13kg Teža
 

  Naša cena od: 359,90 €
  ocena kupcev
  Moj priljubljen

  izberi izdelek

  Legenda: na zalogi ni na zalogi odstrani iz kompleta

  Šotor Delphin C3 LUX Clima Control Carpath Art:01000356 [61917]

  359,90 €
  /
  Izberite izdelek, ki ga želite dodati v košarico.

  Morda bi vas zanimalo tudi ...

  Šotor Prologic Crusade Brolly 55\\\\\\\" / 53856 /

  119,90 €

  1. odlične cene

  Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

  2. hitra dostava

  Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 50€.

  3. kvaliteta

  Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

  4. zanesljivost

  Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.