Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

Cenjeni kupci spletna trgovina deluje 24 ur na dan, zaradi trenutnih razmer prihaja do zamud pri dostavi. Se pa trudimo, da vam odpošljemo paket v najkrajšem možnem času. Najlepše se vam zahvaljujemo za razumevanje. Ostanite zdravi!
JEZIK:
KONTAKT
+386-2-7468082
070 441 676
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

Sonar -Deeper Wireless Smart Pro Wifi-

informacije o nakupu

Že pri nakupu nad 30€ vam
poštnine ne zaračunamo >GLS<

INFORMACIJE O DOSTAVI
GLS - do vrednosti nakupa 30€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 30€ je poštnina brezpračna. Pošta Slovenija - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.
MOŽNOSTI PLAČILA
Plačilo po povzetju - Predračun - Paypal - Kreditne kartice ( Visa, Eurocard, American, Diners )
VRAČILO BLAGA
V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (člen 43.č) ima kupec pravico, da brez razloga v 14 dneh po prejemu blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, in sicer pisno na kontaktni ali e-naslov info@trofeja.si.. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po oddanem sporočilu. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije uporabnik. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe in vrnjenega blaga.

Sonar -Deeper Wireless Smart Pro Wifi-

deeper

Deeper Smart Sonar Pro ima WLAN povezavo, da zagotovi delovanje med napravo in uporabnikom na veliko razdaljo. Lahko ga vržete na katero koli mesto v vodi. Naprava plava na vodni površini in pošilja podrobne informacije o dnu vode in vodi, globini, strukturi dna, temperaturi, vegetaciji, lokaciji ribe in še mnogo več koristnih informacij direktno na zaslon vašega pametnega telefona oz tabličnega računalnika. Deeper Smart Sonar PRO je vsestranska naprava idealna za ribolov iz obale ali kajaka ter ribolov na ledu.

PRO uporablja WLAN povezavo, da lahko še natančnejše podatke iz sonarja pošlje na pametni telefon ali tablični računalnik. Ni potreben podatkovni promet. WLAN povezava zagotavlja nemoteno delovanje med sonarjem in vašonapravo na razdalji do 100m. PRO plava na vodni površini in skenira do 80m v globino, tako da vidite vse nepravilnosti in lažje najdete primerno ribolovno mesto. PRO je opravljen z višjo ločljivostjo skeniranja, predmete na razdalji do 1,3cm loči med sabo, kar omogoča posnetek manjših predmetov v vodi. Tako točno veste kaj ribite in kako. Zaradi Boat načina poveže aplikacija PRO podvodne podatke z GPS podatki pametnega telefona in izdela zemljevide/karte, ki se istočasno prikažejo na ekrano pametnega telefona. Če uporabljate aplikacijo si lahko vse karte brezplačno naložite.

PRO je majhna in ultra lahka naprava, ki je otroško lahka za uporabo in idealna za mete z vsemi standardnimi laksi in vrvicami. Ima enako velikost kot njen BLuetooth prednik, ampak je z veliko vrsto izboljšanih funkcij opremljen. S tem lahko celo pri ribolovu iz obale dostopate do točnih sonar podatkov, kar je bilo do sedaj mogoče le z dražjimi Baitboati.

Ne potrebujete WLAN internetne poveazave ali mobilnih ppodatkov! Naprava ima vgrajen interni WLAN dostop z katerim se povežete s svojim pametnim telefonom ali tabličnih računalnikom. Vse kar morate narediti je, da na svoji napravi vklopite WLAN, da see povežete z deeperjem. Svojo napravo in deeper lahko povežete vsepovsod, tudi v Amazonskem deževnem gozdu. 

Pomemben nasvet: Če opažate krajši obseg povezave, izklopite Wifi ali mobilne podatke na telefonu. Ne potrebujete mobilnih podatkov ali signalov, če uporabljate Deeper napravo!

PRO je opremljen z dvojno frekvenco skeniranja 15scanov/S, kar vam omogoča zaznavanje vseh objektov v vodi.Tako lahko opazujete tudi ribe, ki plavajo mimo vas.

Aplikacija PRO je kompatibilna z iOS in Android napravami. Deluje Online in Offline in uporabniku ponuja mnogo koristnih funcij: Solunar koledar, zapiske, Offline karte, vremensko napoved, kamero/fotoaparat, socialna omrežja, dvevno/nočni način zaslona itd. Deeper aplikacija je praktična, na voljo v različnih jezikih in brezplačna, tako kot tudi njene posodobitve.

  Naša cena od: 244,90 €
  ocena kupcev
  Moj priljubljen

  izberi izdelek

  Legenda: na zalogi ni na zalogi odstrani iz kompleta

  Sonar -Deeper Wireless Smart Pro Wifi- [28132]

  244,90 €
  /

  Morda bi vas zanimalo tudi ...

  Sonar Humminbird Helix 5 G2 CHIRP DI GPS/410220-1M /

  479,90 €

  1. odlične cene

  Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

  2. hitra dostava

  Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 30€.

  3. kvaliteta

  Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

  4. zanesljivost

  Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.