Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

Cenjeni kupci spletna trgovina deluje 24 ur na dan, zaradi trenutnih razmer prihaja do zamud pri dostavi. Se pa trudimo, da vam odpošljemo paket v najkrajšem možnem času. Najlepše se vam zahvaljujemo za razumevanje. Ostanite zdravi!
JEZIK:
KONTAKT
+386-2-7468082
070 441 676
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

Palica Shimano Tribal TX-9 12ft/3,00lb

informacije o nakupu

Že pri nakupu nad 30€ vam
poštnine ne zaračunamo >GLS<

INFORMACIJE O DOSTAVI
GLS - do vrednosti nakupa 30€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 30€ je poštnina brezpračna. Pošta Slovenija - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.
MOŽNOSTI PLAČILA
Plačilo po povzetju - Predračun - Paypal - Kreditne kartice ( Visa, Eurocard, American, Diners )
VRAČILO BLAGA
V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (člen 43.č) ima kupec pravico, da brez razloga v 14 dneh po prejemu blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, in sicer pisno na kontaktni ali e-naslov info@trofeja.si.. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po oddanem sporočilu. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije uporabnik. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe in vrnjenega blaga.

Palica Shimano Tribal TX-9 12ft/3,00lb

Shimano

TX 9 je izjemna kraparska palica za doseganje esktremnih daljav. Blank palice je izdelan iz najnovejših postopkov izdelave karbonskih vlaken, z uporabo HPC 300 karbona ojačanega z bio fibre karbonom s Nano Alloy tehnologijo. Tako dobimo enega najbolj elegantnih, tankih, izredno močnih in kar je najbolj pomembno prožnih ter vzdržljivih blankov na tržišču. Na blank palice so vpeta lahka, močna, robustna FUJI SIC K-LITE vodila, katera dajo palici popoln videz. Držalo role je znamke Shimano izdelano pa je iz 3k karbonskih vlaken, katera vzdržijo izredne sile, ki nastajajo pri metih na ekstremne daljave. Držalo palice pa je prevlečeno z nedrsečim EVA grip materialom.

TX 9 je sigurno ena izmed najboljših kraparskih palic na tržišču za doseganje ekstremnih daljav, vendar zaradi najnovejših postopkov izdelave in najkvalitetnejšega karbona vam bo ob enem tudi nudila izjemne užitke pri drilanju rib.                                                                                                                                                                             NA ZALOGI 1 PALICA

  Naša cena od: 217,43 €
  ocena kupcev
  Moj priljubljen

  izberi izdelek

  Legenda: na zalogi ni na zalogi odstrani iz kompleta

  Palica Shimano Tribal TX-9 12ft/3,00lb [42106]

  289,90 €-25%
  217,43 €
  Izberite izdelek, ki ga želite dodati v košarico.

  Morda bi vas zanimalo tudi ...

  Palica Shimano Tribal TX-5 12ft/3,25lb /12 3,5lbs+ Intensity

  169,90 €

  1. odlične cene

  Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

  2. hitra dostava

  Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 30€.

  3. kvaliteta

  Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

  4. zanesljivost

  Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.