Zakaj se registrirati?

Z registracijo se vključite v naš sistem zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko vnovičte kot direkten popust ob naslednjem nakupu. Pri nakupu v vrednosti nad 10€ prejmete 1 točko. ki ima vrednost 0,50€.

osnovni podatki

Podjetje / organizacija

podatki za prijavo

podatki za dostavo

» Prijava

pozabljeno geslo

» Prijava

Prijava na obvestilo o produktu

Obvestite me na spodnji e-naslov, ko pride "" na zalogo.

Imate vprašanje, predlog, pohvalo ali grajo?

Cenjeni kupci spletna trgovina deluje 24 ur na dan, zaradi trenutnih razmer prihaja do zamud pri dostavi. Se pa trudimo, da vam odpošljemo paket v najkrajšem možnem času. Najlepše se vam zahvaljujemo za razumevanje. Ostanite zdravi!
JEZIK:
KONTAKT
+386-2-7468082
070 441 676
Delovni čas: Pon-Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 13:00 Ned/Prazniki: zaprto online: 24/7

Marker IHP Classic Telescopic Range

informacije o nakupu

Že pri nakupu nad 50€ vam
poštnine ne zaračunamo >GLS<

INFORMACIJE O DOSTAVI
GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna. Pošta Slovenija - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezpračna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.
MOŽNOSTI PLAČILA
Plačilo po povzetju - Predračun - Paypal - Kreditne kartice ( Visa, Eurocard, American, Diners )
VRAČILO BLAGA
V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (člen 43.č) ima kupec pravico, da brez razloga v 14 dneh po prejemu blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, in sicer pisno na kontaktni ali e-naslov info@trofeja.si.. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po oddanem sporočilu. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije uporabnik. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe in vrnjenega blaga.

Marker IHP Classic Telescopic Range

IHP Carp company

Vse, kar je pomebno pri markiranju ima boja ICC Classic Distance. Marker se lahko uporablja v plitvini globine do 1,5 metra in do 2,7 m globine. Marker je enostaven in hitro zložljiv zaradi praktičnih priključkov. Posebnost so odsevni trakovi 3M, ki nudijo odlično vidljivost. Posebnost je tudi svetleča glava, ki se ponoči samodejno prižge in po dnevi ugasne. Odlikuje jo LED žarnica, ki ima zelo majhno porabo energije. Deluje na 2x bateriji velikosti 3AAA. Svetlobna glava, glede na kakovost postavk daje od 500 do 600 ur neprekinjene razsvetljave, ki omogoča kar ni težko napovedati veliko časa za nočni ribolov. Svetlobne lučke obstajajo v štiri osnovne barve: rumena, zelena, rdeča in modra. Marker boja Classik Plus je bila testirana na Blatnem jezeru na Madžarske pri vetru 100km/h. Boja je brez problema preživela nevihto na enaki lokaciji kot je bila postavljena. Odlična vidljivost do 100m tudi pod slabo vidnimi pogoji.

  Naša cena od: 39,92 €
  ocena kupcev
  Moj priljubljen

  izberi izdelek

  Legenda: na zalogi ni na zalogi odstrani iz kompleta

  Marker IHP Classic Telescopic Range [49099]

  49,90 €-20%
  39,92 €
  Izberite izdelek, ki ga želite dodati v košarico.

  Morda bi vas zanimalo tudi ...

  1. odlične cene

  Konkurenčne in usklajene cene z EU trgi. Imamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

  2. hitra dostava

  Zanesljivi partnerji dostave in brezplačna dostava pri znesku nad 50€.

  3. kvaliteta

  Direktni in zanesljivi uvozniki ter izdelki le najboljše kvalitete priznanih proizvajalcev.

  4. zanesljivost

  Nudimo zanesljev in varen nakup v vseh fazah nakupnega procesa.